rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Sabtu, 3 Julai 2010

Iron Man vs Iron Baby

Aku pasti ramai  yang telah pun menonton filem Iron Man dan kini khabar angin yang mengatakan filem terbaru mirip Iron Man iaitu Iron Baby sudah pun mengeluarkan trailernya tersendiri. Persoalannya, adakah filem Iron Man akan menyaingi filem Iron Baby??
PAPARAN PENUH


Kewujudan khabar angin mengenai filem Iron Baby menjadi lebih kukuh apabila trailer filem tersebut telah pun kuar untuk tontonan untuk masyarakat umum. Rata-rata penonton yang menonton trailer tersebut berpuas hati kerana watak Iron Man yang sebelum ini telah digantikan dengan seorang baby yang sangat comel.
Saksikan trailer Iron Baby di bawah:


Kewujudan filem mirip Iron Man ini sebenarnya adalah rekaan semata-mata oleh segelintir masyarakat yang ingin menunjukkan kebijaksanaan dan kreatif dalam kerja-kerja meng-edit video.Menurut sumber, video ini merupakan video yang dihasikan oleh seorang ayah untuk anaknya. Ianya adalah sekadar hiburan dan khabar angin mengatakan bakal menjadi filem saingan Iron Man adalah tidak benar.

p/s: agak2 korang kalau filem ni betul-betul kuar dapat menyaingi filem Iron Man tak?hehe


Sebijik komen anda memberi kepuasan kepada diri saya:D

6 ulasan:

  1. haha..tau xpe.kalo lar aq bley jadik cam bapak budak tu..kompem jadi pngrah filem aq.hahaha..(angan2 lbih)

    BalasPadam
  2. memang kreatif giler pereka iron baby ni.. die patut buat movie laa.. ^__^



    Aiz latest entry
    Original waka waka bukan shakira laaa
    Negara millionaire yang miskin
    Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
    Kenapa blogger nak bersaing? haishh



    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

    BalasPadam
  3. aiz, ko bila plak nk edit video cm kat ats ni.huhu...kalo da pndai share tutorial kat blog ko..hoho :p

    BalasPadam
  4. Dah tgok video ni..
    Bila la orang Melayu kite nak upgrade buat video camni ..

    BalasPadam
  5. huhu..tau xpe.cik umie lar yg blajar buat cam vdeo tu k.

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails